ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

Τρισδιάστατες κατόψεις που δείχνουν τη διαρρύθμιση του υπνοδωματίου:

1. This is a man’s bedroom

Ένα δωμάτιο με το δικό του μπάνιο, σε αποχρώσεις κυρίως του γκρι. Επιτοίχιος φωτισμός πάνω από τα κομοδίνα, αποθηκευτικοί χώροι.

Decor Interiors & more!

2. Συμμετρικό και φωτεινό

Ανοιχτές αποχρώσεις και στο κεφαλάρι του κρεβατιού υπάρχει άνοιγμα που κλείνει με κουρτίνα και οδηγεί στο άνετο βεστιάριο του δωματίου.

Decor Interiors & more!

3. Country chic με μπανιέρα

Σε αυτό το υπνοδωμάτιο έχουμε μια όμορφη γωνιά με εξωτερική μπανιέρα. Powder room και γωνιακή ντουλάπα. Λευκό και πινελιές τιρκουάζ τα προτεινόμενα χρώματα:

Decor Interiors & more!

4. Λιτό με γωνιά γραφείου

Στο δωμάτιο αυτό υπάρχει μια θέση για γραφείο, βιβλιοθήκη και ντουλάπα. Δεξιά αριστερά του κρεβατιού καλύπτουμε όλο το κενό με custom made κομοδίνα και από πάνω απλίκες τοίχου. Με ένα ιδιαίτερο στρογγυλό χαλί καλύπτουμε το κενό μεταξύ κρεβατιού και επίπλου που υπάρχει κάτω από την τηλεόραση.

Decor Interiors & more!

5. Με άνετο βεστιάριο

Σε μια αρχοντική μονοκατοικία πολλών ετών αξιοποιήθηκε η ημικυκλική εσοχή και δημιουργήθηκε ένα χαριτωμένο γραφείο. Floral ταπετσαρία για το κεφαλάρι και την εσοχή. Ένα άνετο βεστιάριο και μια δίφυλλη πόρτα με φεγγίτη στην είσοδο του δωματίου.

Decor Interiors & more!

6. Με θέα το βουνό

Το δωμάτιο από την μπαλκονόπορτα έχει θέα ένα καταπράσινο βουνό! Δρυς για τα έπιπλα σε συνδυασμό με το μαύρο δημιουργούν μια πολύ όμορφη και ισορροπημένη αντίθεση. Η γωνία μεταξύ της ντουλάπας μια του μπάνιου έχει επενδυθεί με καθρέφτη. Ευρύχωρο το μπάνιο με την ντουζιέρα που κάθε τμήμα του διαχωρίζεται με γυαλί.

Decor Interiors & more!


             🖥  Renderings with RoomSketcher App

Create a website or blog at WordPress.com