ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: ΜΙΚΡΟ studio

Ένα μικρό studio κάπου στην Αγγλία, έπρεπε να διαμορφωθεί και ζητήθηκε να εξυπηρετεί τις εξής ανάγκες: κρεβατοκάμαρα, γραφείο, αποθηκευτικό χώρο, τραπέζι για γεύμα και μια μικρή γωνία καθιστικού.

Παρουσιάζουμε 2 διαφορετικές προτάσεις διαμόρφωσης καθώς και εικόνες της υπάρχουσας κατάστασης του χώρου, μαζί με την κάτοψη όπως στάλθηκε από τους ιδιοκτήτες.

Οι προτάσεις απεικονίζονται μέσω τρισδιάστατων κατόψεων.

Πρόταση Α

Tiny studio - 3d floorplan by Decor Interiors & more! ​
Tiny studio – 3d floor plan by Decor Interiors & more!

Τηρήθηκε η διάταξη που ζητήθηκε αρχικά να δουν οι ιδιοκτήτες: το κεφαλάρι του κρεβατιού να καλύπτει το τζάκι που υπάρχει -καθώς δεν είναι λειτουργικό-, γραφείο και αποθηκευτικός χώρος με προσαρμοσμένες διαστάσεις στα μέτρα που έχουμε στη διάθεση μας. Ένα τραπεζάκι για γεύμα, μικρές πολυθρόνες και σκαμπό για τις ανάγκες καθιστικού.
Πρόταση B

Tiny studio - 3d floor plan by Decor Interiors & more! ​
Tiny studio – 3d floor plan by Decor Interiors & more!

Στη δεύτερη λύση προτάθηκε να αναδειχθεί το τζάκι και να δημιουργηθεί γύρω από αυτό μια ζέστη «περιοχή» καθιστικού. Γύρω από το κρεβάτι προτείνετε κατασκευή με κουρτίνες ώστε να απομονώνεται και να μην είναι άμεσα ορατό καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Γραφείο, αποθηκευτικοί χώροι, καθρέφτης και τηλεόραση.

Όλα τα έπιπλα έχουν προσαρμοστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι λειτουργικά και ευχάριστα σε ένα πολύ μικρό αλλά χαριτωμένο στούντιο.

Tiny studio – 3d floor plan by Decor Interiors & more!

Create a website or blog at WordPress.com