Με μεγάλη μου χαρά, «φιλοξενώ» σήμερα στο blog, την Τζένη Παπαδοπούλου όπου μας παρουσιάζει, τις δικές της χειροποίητες δημιουργίες.
🖥 Διαδυκτιακά, έχει το δικό της κατάστημα -στο αγαπημένο μας jamjar- με την επωνυμία : Tzeni Pi workshop ➡️ http://www.jamjar.gr/store/tzenipi 🛍
Ας μάθουμε περισσότερα για το Tzeni Pi workshop απο την ίδια την Τζένη:
«Το Εργαστήρι μου κλείνει τα δυο του χρόνια τον Οκτώβρη.
Δυο χρόνια γεμάτα έμπνευση, κόπο, πολύ προσπάθεια, χαρές, απογοητεύσεις. Χωρίς όμως να το βάλω κάτω, κάνω αυτό που αγαπώ και μου δίνει χαρά.
Πάνω από έναν πάγκο με υλικά όπως το μέταλλο, ο φελλός, το ξύλο, ταακρυλικά χρώματα, το ύφασμα και το γυαλί, παίρνουν μορφή τα κοσμήματα, οι τσάντες και τα νεσεσέρ. Τα κοσμήματα μου έχουν απλές γραμμές, χρώμα, λάμψη και μια vintage διαθεση. Οι τσάντες είναι από βαμβακερά υφάσματα,συνήθως με λουλούδια και πουα. Απλές, αλλά χαριτωμένες και εύχρηστες!
Κάθε φορά κάτι διαφορετικό θα μου δώσει έμπνευση. Όπως μια εικόνα από ένα παραμύθι, μια φωτογραφία από μια παλιά ηθοποιό του Hollywood ή ένα λουλούδι σε μια βόλτα στην εξοχή. Ακόμα και οι μυρωδιές από γλυκά και καραμέλες μπορεί να ερεθίσουν την φαντασία μου και να φτιάξω κάτιανάλογο!
Η καλύτερη πρόκληση είναι όταν μου ζητηθεί κάτι μοναδικό για μια ιδιαίτερηπερίσταση και φυσικά το χαμόγελο του πελάτη όταν παίρνει αυτό που έχειπαραγγείλει είναι η καλύτερη ανταμοιβή! »
Ευχαριστώ πολύ
Τζένη ❕
🛍🛍🛍〰〰〰〰〰〰〰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸〰〰〰〰〰〰〰🛍🛍🛍